THE LABELS

Wednesday, November 26, 2008

LIMITED EDITION LONG SHAWL WITH LACE.~~2ND BATCH~~


only RM25 per piece!


sold out!tq girls


this girl is wearing baby pink!

DLS016 - Soft lavender
1. SOLD, sharifah
2. SOLD, shazariah

DLS017 - Pearl cream
1. SOLD, sha

DLS018 - Breezy blue
1. SOLD, kak eli


DLS010 - baby pink
1. SOLD
2. SOLD, nuyue
3. SOLD, fiffy

DLS019 - off white
1. SOLD, sharifah

DLS020 - soft lime
1.SOLD
2. SOLD, cik noi

DLS021 - blueberry
1. SOLD, shazariah


8 comments:

Unique Space.. said...

salam dek..shawl lace RM25 nie jenis kain apa yer?

annah :: annim said...

w'salam..semua shawls disini menggunakan soft chiffon yg tidak jarang dan senang di pakai..hehe!
;)

budok kecik said...

kak ana...putih ada x lagi??kalu ada tolong simpan..

Putri Nor Ashiqin said...

assalamualaikum...boleh ker saya nak preorder..sebab setipa kali nak beli asik dah sold jer...heheheh

putrinorashiqin@gmail.com..please reply at my email

thank you =)

annah :: annim said...

to budok kecik
ada..okies!

to putri nor ashiqin
w'salam..orait..nnti sy emel awak k!

btw, sorry for the late reply.. :)

faralazyarts ♥ said...

anim, style tudung ekin n yang jenis cotton corak2 ada tak?

annah :: annim said...

tudung ekin yg ada awning tu ke? xde la..yg tu dh bnyk kat blogshop lain..cube faraa cari kat link kat tepi2 tu..mesti ada punye..hee~~

utk masa ni, shawls camni je kite jual..thanks for dropping here..
=)

sHe pHa said...

saye pun nak preorder mcm putri jugak boleh?
takot termiss la.
kalo ade lg shawl with lace tu,do inform me ya.

ni email.
nuru170986@yahoo.com